Известие
Collapse
No announcement yet.
Сутрин от втория път. Защо?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеНа колите с пласмасовия капак след 98г намат регулатор , на твоята кола регулатора е там но на 156 НЯМА регулатор на рейката (има оставено място за навиване на регулатор но него го няма) регулатора е в тялото на помпата в резервоара. Ако беше отвън отдаван да съм го сменил.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
АЗ РЕШИХ ТОЗИ ПРОБЛЕМ и то като рестартирах компа!
След 1 годинаи със сигурност че всички датчици са изправни.От около 2 седмици я тествам и всичко си е на ред
.Просто колата е като нова и е като
.Сутрин палиш и тръгваш без 2 път , смяна на октана и тъй на татък..............
УСПЕХ на всички с този проблем146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщениеАЗ РЕШИХ ТОЗИ ПРОБЛЕМ и то като рестартирах компа!
След 1 годинаи със сигурност че всички датчици са изправни.От около 2 седмици я тествам и всичко си е на ред
.Сутрин палиш и тръгваш без 2 път , смяна на октана и тъй на татък..............
УСПЕХ на всички с този проблем
Може ли малко инфо как точно се рестаритра компютъра?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщениеАЗ РЕШИХ ТОЗИ ПРОБЛЕМ и то като рестартирах компа!
УСПЕХ на всички с този проблемFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНе се заблуждавай бате,това е временно,аз съм го пробвал много пъти и разликата е за малко146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic
Comment
Comment